ADIVA program vjernosti
  • Sviđa mi se

POVJERENJE NA ČVRSTIM TEMELJIMA

Od samog početka, ADIVA programom savjetovanja promovira se ljekarnička skrb, osnažuje uloga ljekarnika u preventivnom djelovanju na zdravlje građana te se istodobno jačaju povjerenje i lojalnost pacijenata prema ljekarnicima. Mrežu ljekarni uključenih u ADIVA program danas čini 150 ljekarni diljem Hrvatske.
U 2015. godini, u sklopu ADIVA programa, istaknula se nova usluga koja donosi dodatnu vrijednost pacijentima – ADIVA Program vjernosti „Vjerni zdravlju“.

Program vjernosti „Vjerni zdravlju“ zapravo predstavlja samo korak dalje u procesu građenja povjerenja na kojem ADIVA ljekarnici već godinama rade – pouzdanost, stručnost i ljubaznost zasigurno predstavljaju osnovne razloge zbog kojih se pacijenti stalno vraćaju u ADIVA ljekarne.

KUPNJOM U ADIVA LJEKARNAMA SKUPLJAJTE BODOVE I UŽIVAJTE U POGODNOSTIMA KOJE VAM NUDI ADIVA PROGRAM VJERNOSTI

Program vjernosti „Vjerni zdravlju“ pacijentima omogućuje da kupnjom u ADIVA ljekarnama sakupljaju bodove koje potom mogu zamijeniti za poklon-proizvode iz nagradnog kataloga programa vjernosti ili popuste na pojedine zdravstvene usluge partnera ADIVA programa vjernosti.

Za jednu potrošenu kunu pacijent ostvaruje pravo na jedan bod. Pravo na nagradne bodove nije moguće ostvariti na lijekove koji se izdaju na recept, medicinska pomagala koja se izdaju na teret zdravstvenog osiguranja, na sudjelovanje u cijeni lijeka i medicinskih pomagala te participaciju.

Osvojeni bodovi automatski se pripisuju bodovnoj kartici prilikom plaćanja na blagajni te se ukupno stanje prikazuje na izdanom računu. Nakon prikupljenog odgovarajućeg broja bodova, bodove je moguće zamijeniti za jedan od proizvoda ili za popust na usluge iz nagradnog kataloga ADIVA programa vjernosti. Stanje bodova i ponudu nagradnih proizvoda moguće je provjeriti i na internetskom portalu vjernizdravlju.adiva.hr. Za proizvode vrijede službena jamstva proizvođača te je nagradu moguće podići u bilo kojoj ADIVA ljekarni koja sudjeluje u programu vjernosti. Za isporuku nagrade dovoljno je na internetskom portalu označiti proizvod ili uslugu za koju želite zamijeniti bodove ili zatražiti od ADIVA ljekarnika da to učini umjesto vas prilikom posjeta ADIVA ljekarne.

KAKO DO KARTICE PROGRAMA VJERNOSTI?

Ako još nemate svoju karticu ADIVA programa vjernosti, možete ju zatražiti u vama najbližoj ADIVA ljekarni.

Koja je Vaša najbliža ADIVA ljekarna? Pronađite ju na linku.

OD POLICA OSIGURANJA DO ZDRAVSTVENIH PRETRAGA

Odlike programa „Vjerni zdravlju“ su usklađenost s ljekarničkom strukom, promicanje ljekarne kao mjesta očuvanja zdravlja, promocija dobrog i zdravog života te povezivanje ljekarne s novim partnerima iz zdravstvenog segmenta.

Partneri ADIVA Programa vjernosti renomirane su farmaceutske tvrtke te pružatelji zdravstvenih usluga koji u sklopu programa nagrađuju korisnike proizvodima te popustima na svoje usluge u zamjenu za sakupljene bodove.

Kategorije Zdravlje žene, Mame i bebe, Ljepota te Sport i rekreacija, samo su neke od kategorija iz kojih korisnici mogu odabrati nagradne proizvode. Sakupljene bodove korisnici mogu zamijeniti i za popust na police dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, laboratorijske sistematske preglede, ultrazvuk, EKG, EEG te razne druge zdravstvene preglede i pretrage.


    ANKETA

Uzimate li dodatke prehrani za jačanje imuniteta?